Den minimalistiske J-LX®-kolleksjonen med  toppskinne ser ikke bare bra ut, men er konstruert for å overgå energieffektivitetsstandarder uten redusert strålekraft. I tillegg er CLEARRAY®-systemet enkelt med tanke på vannbehandling.

Hvert av spaene i J-LX-kolleksjonen har avleirbare stråler som kombineres med justerbar jets, slik at du kan skreddersy din spa-badopplevelse for å dekke dine individuelle behov. Redesignede puter gjør at du kan hvile hodet og nyte alle aspekter av spa-badet ditt, og med 6 seter på J-LX og 5 seter, og en salong på J-LXL-modellene sikrer den det perfekte stedet for sosialisering og hydroterapi.

Smart konstruksjon av high-flow pumpen på J-LX spas bidrar til å oppdatere vann opptil 7 ganger mer enn på andre modeller, samtidig som det gir energibesparelser på opptil 48% sammenlignet med andre modeller i sin klasse. I tillegg øker SmartSeal-isolasjon og en Trifusion-struktur energieffektivitet for å redusere driftskostnadene, slik som er standard på spa fra Jacuzzi®

Våre beste boblebad belyser vår forpliktelse til innovasjon. Disse topprangerte spaene viser komfort og luksus, med revitaliserende jets, cascading fossefall og CLEARRAY ® Water Management System som gjør dem til kundefavoritter.

- Energieffektiv ytelse 
- Patentert toppdekkdesign 
- PowerPro® Jets 
- Spesial PowerPro® RX Jets 
- CLEARRAY® System 
- 4-trinns vannbehandlingssystem
- ProStream ™ Filter Pump 
- Propolymer ™ Foundation 
- Slank Integrert Foss 
- Filtrert LED Belysning 
- LED Display 
-  Komfortable Nakkestøtter

J-LX ® DESIGN

Patentert flat overflate dekkprofil for et minimalistisk utseende samtidig eliminere eksponert akryl for energieffektivitet. Perfekt for nedbygging i terrasse eller for funkishus

CLEAR RAY ® PLUS 4-TRINNS FILTRERING

CLEAR RAY ® benytter den samme UV-C teknologien som drikkevareprodusenter, kommunale avløpsanlegg, sykehus og andre helsemiljøer bruker uten å produsere eller legge til gass, kjemikalier eller andre biprodukter til vannet som følge av dette. Og et 4-trinns vannfiltreringssystem holder vannet rent og fritt for rusk raskt ved hjelp av fire trinn: ProClear ® Filter, ProCatch ™ filterpose, overflateslitter og et plissert filter.

Jacuzzi ® 

Spas er den mest komplette og allsidige syntesen av velvære. Våre eksklusive linjer tilbyr et stort utvalg basert på ledig plass, brukstype og dine estetiske krav.

J-LX (L)

Har et filtersystem med ProClear-teknologi og i likhet med alle de andre Jacuzzi® spaene et Clear Ray-apparat for varig rent og hygienisk vann. Takket være det omkring fire centimeter tykke beskyttelsesbelegget og Trifusion-strukturen har det den mest effektive varmeisolasjonen i denne kategorien. Det flate toppdekket uten synlige akryldeler og ståldetaljene i de ytre hjørnene gir det en mer moderne appell. Fra design til funksjoner. Alt ved dette spaet er i overensstemmelse med den høyeste rangeringen for energieffektivitet og hydromassasje for den kresne!