J-500 ™ Collection

Kombinerer innovativ teknologi, banebrytende design og legendariske Jacuzzi ® hydromassasje,  J-500 ™ samling etablerer en ny standard i spa luksus. Serien har et banebrytende kurvdesign, ytre arkitektonisk belysning og et utvendig skjørt inspirert av designer vevde tekstiler. 

Våre beste boblebad belyser vår forpliktelse til innovasjon. Disse topprangerte spaene viser komfort og luksus, med revitaliserende jets, cascading fossefall og CLEARRAY ® Water Management System som gjør dem til kundefavoritter.

Kombinert med en revolusjonerende berøringsskjermkontroll med smarttelefonintegrasjon og vår fineste jetting noensinne, er disse boblebadene så smarte og kraftige som de er vakre.

Du har aldri sett et spabad som ser ut som dette. Det værbestandige Curvalux ™ eksteriøret etterligner vevteksturen av designer utemøbler, fremhevet av gløden av innovative utvendige hjørner med lys. Multi-farge interne lys bak doble fossefall, og et skjult klipsskjørtsystem gjør det enda enklere å få tilgang til vedlikehold uten å gå på kompromiss med de rene linjene. Laget med kvalitets hvor Jacuzzi ® Brand er kjent. J-500 ™ Collection for flott design og en dynamisk massasjeopplevelse.

THE JACUZZI ® JETS

Jacuzzi® jets avgir en perfekt blanding av luft og vann som virker i synergi med hydromassasje pumpen. Denne teknologien, oppfunnet av Jacuzzi ® , utnytter Venturi-prinsippet: i en flytende strøm er trykket omvendt proporsjonalt med hastigheten. Følgelig, ved å begrense vannkanalen, vil væskens hastighet øke og reduksjonen i trykket tillate vannet å blande seg perfekt med luften. Retningen til de resulterende vannstrålene når de kommer i kontakt med kroppen er den beste mulig for å massere musklene på en dyp, men likevel skånsom måte. Til slutt, for å tilpasse behandlingen, kan Jacuzzi ® -strålene justeres med 30 ° C i alle retninger. 

J-500 ™ DESIGN

Speiler avanserte møbler med en dobbel høy-back design og utvendig hjørnebelysning satt i et slitesterkt Curvalux ™ skap. To fosser kaskader over ProEdge ™ interiørbelysning for atmosfære og skjønnhet.

J-500 ™ PROTOUCH ™ GLASS CONTROL OG SMARTTUB ™ APP

En fullfarget, vanntett glass berøringsskjermkontroll roterer for enkel tilgang både i og utenfor karet. Den kobler også sammen med SmartTub ™ -appen for å overvåke statusen til spaet, planlegge vedlikeholdspåminnelser og justere temperatur- og jetfunksjoner.

SmartTub tilgjengelig i Norge i 2020

CLEAR RAY ®  PLUSS 5-TRINNS FILTRERING

CLEAR RAY ® benytter den samme UV-C teknologien som drikkevareprodusenter, kommunale avløpsanlegg, sykehus og andre helsemiljøer bruker uten å produsere eller legge til gass, kjemikalier eller andre biprodukter til vannet som følge av dette. Og et 5-trinns vannfiltreringssystem oppnår det reneste vannet på kortest mulig tid ved å bruke fem trinn: ProClarity ® Filter, ProClear ® Filter, ProCatch ™ Filterpose, overflateskimmer og et plissert filter.

VAREMERKEFORSKJELL

Design, kvalitet og ytelse. Fra den perfekte plasseringen av PowerPro ® Jets til optimal plassering av kroppen i ergonomiske seter, gir Jacuzzi ® Hot Tub den ultimate hydroterapimassasje.